Archieven: FAQs

Liever zelf overmaken?

Wil je graag aan ons doneren, maar liever niet via automatische incasso? Je kunt het bedrag natuurlijk ook zelf overschrijven. Maak je donatie over op IBAN: NL97 ABNA 0461 8483 09 ten name van IZI Solutions met als vermelding Controle Alt Delete. Alvast bedankt!

Een grote gift doen?

We kunnen het ons voorstellen dat u graag eerst persoonlijk contact wilt hebben voordat u een grote schenking doet namens uzelf of vanuit een organisatie. U kunt contact opnemen met Controle Alt Delete door een mail te sturen naar info@controlealtdelete.nl of te bellen naar: 085-4898985 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 18.00).

Informatie over Controle Alt Delete

Het team van Controle Alt Delete zet zich in voor eerlijke en effectieve wetshandhaving en strijdt tegen etnisch profileren en buitenproportioneel geweld. Controle Alt Delete is een initiatief van IZI Solutions. Ons team bestaat uit vaste krachten, vrijwilligers en mensen die als ogen en oren fungeren. Een vaste samenwerkingspartner is Amnesty Nederland. Daar waar mogelijk wordt …

Informatie over Controle Alt Delete Lees verder »

Wil je op de hoogte blijven?

Als je op de hoogte wil blijven van wat we doen voor eerlijke en effectieve wetshandhaving, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat gaan we de komende tijd doen met jouw donatie?

Onze missie is dat wetshandhavers niet langer etnisch profileren, dat zij minder geweld gebruiken en dat de overheid op een transparante manier verantwoording aflegt over geweldstoepassingen. Wij reflecteren op een kritische, constructieve en creatieve manier op maatschappelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen wetshandhavende organisaties. We organiseren bijeenkomsten, (co)produceren kritische films, verzorgen lezingen, geven trainingen, schrijven blogs, …

Wat gaan we de komende tijd doen met jouw donatie? Lees verder »